Взяти участь

  • Home
  • «КРАСА КРАЇНИ 2023» - переможницею стала Галина Зайва, м. Київ
image description

«КРАСА КРАЇНИ 2023» - переможницею стала Галина Зайва, м. Київ

25 серпня в столичному заміському готельно-парковому комплексі Equides club відбувся Суперфінал Національного конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2023». Конкурс пройшов з благодійною місією - всі кошти від продажу квитків якого були відправлені на допомогу в реабілітації та протезуванні поранений бійців ЗСУ в Інститут травматології та ортопедії.

- До рішення проводити конкурс краси спонукало кілька чинників, коментує для "МЕДІАСТАР" Ірина Келлер, засновниця та організаторка Національного конкурсу "КРАСА КРАЇНИ". - Наприклад, ті, що в Україні, попри війну, важливо підтримувати життя і тримати культурний фронт, а також важливо допомагати і нашим захисникам. Адже з часу свого заснування Національний конкурс "Краса країни" мав благодійну місію у своїй основі і ще до війни, ми допомагали тим, хто потребував - зокрема і матерям, які постраждали від насильства.


Звісно, війна вплинула на нас усіх - суспільство, кожну людину зокрема, - продовжує Ірина Келлер. - Девіз цьогорічного конкурсу: "Краса заради допомоги тим, хто її потребує".

Зі слів організаторки конкурсу краси, сьогодні може бути важко, через воєнні події ми переживаємо дуже різну трансформацію: "Але, важливо, я вважаю, окрім уваги на собі, направляти фокус і у сторону тих, хто може потребувати допомоги, захищаючи країну. Тож, усі виручені кошти від продажу квитків і від збору, який проводився безпосередньо під час проведення самої події, скеровуємо на благодійність. А саме - для допомоги у реабілітації та протезування поранених бійців ЗСУ в Інституті травматології та ортопедії".

Впродовж більш 3 тижнів 10 красунь з різних міст України проходили підготовку до конкурсу. Перемогу в Суперфіналі та корону КРАСА КРАЇНИ 2023 виборола 29-річна киянка, чарівна мати та дружина, інфлюенсерка та волонтерка ГАЛИНА ЗАЙВА.

Корони також отримали та здобули відповідні титули:
ІІ КРАСА КРАЇНИ 2023- Яна Руфф, м. Київ.
ІІІ КРАСА КРАЇНИ 2023- Олена Прохорчук, м. Миколаїв.
ВИБІР КРАЇНИ - Наталя Ступар, м. Полтава.

Зі своїми хітами виступили Поліна Дашкова, Діма Прокопов, Софія Нерсесян, Юлія Рознен, Альона Магдален, Анна Добриднєва, DJ Starkov.

Захід відвідали зірки, громадські діячі та відомі гості, серед яких Володимир Горянський, Аркадій Райцин, Регіна Вербицька, Василь Котляров, Тетяна Репеде.

Захід підтримали:

Головний інформаційний партнер DJ FM Україна

Продюсер: Роман Загороднюк