Взяти участь

  • Home
  • КРАСА КРАЇНИ: ЗАПРОШУЄМО НА ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ!
image description

КРАСА КРАЇНИ: ЗАПРОШУЄМО НА ОФІЦІЙНЕ ВІДКРИТТЯ!

Лічені дні лишились, до офіційного повідомлення, щодо першої урочистої прес-конференції з нагоди старту всеукраїнського національного народного конкурсу краси "КРАСА КРАЇНИ".

Команда проекту на чолі з Першою Віце Місіс Земна Куля (MRS Globe 2018 1st Runner Up), бізнесвумен Іриною Келлер, та визнані експерти та лідери думок в світі шоу-бізнесу і ТВ розкажуть про ідею створення конкурсу, його екслюзивність і унікальність в порівнянні з іншими конкурсами краси, та про особливости участі у ньому. Крім того вперше буде розкрита "таємниця корони конкурсу", та оголошені подробиці щодо екслюзивних подарунків для 50-ти найкрасивіших жінок України, 15-ти фіналісток, та гран - прі конкурсу для єдиної і неповторної, ПЕРШОЇ НАРОДНОЇ КОРОЛЕВИ КРАСИ УКРАЇНИ.

На прес-конференцію запрошуються представники ЗМІ, за умови своєчасної реєстрації або редакційного посвідчення. Вхід для ЗМІ і всіх бажаючих - вільний. Час та місце проведення прес-конференції буде опубліковано на офіційному сайті конкурсу. Слідкуйте за новинами.