• Home
  • У СТОЛИЦІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖНИЦЮ КОНКУРСУ "КРАСА КРАЇНИ 2019", ЯКА ПРЕДСТАВИТЬ УКРАЇНУ НА MRS GLOBE 2019 У КИТАЇ
image description

У СТОЛИЦІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖНИЦЮ КОНКУРСУ "КРАСА КРАЇНИ 2019", ЯКА ПРЕДСТАВИТЬ УКРАЇНУ НА MRS GLOBE 2019 У КИТАЇ

У столиці визначили переможницю конкурсу "Краса Країни 2019", яка представить Україну на Mrs GLOBE 2019 у Китаї.

Днями у Київській опереті обрали переможницю конкурсу "Краса Країни", яка представить Україну на міжнародній арені Mrs GLOBE 2019 у Китаї.

За перемогу боролися 15 суперфіналісток конкурсу, які готувались до цього дня в декілька етапів: дівчата пройшли 45 денний "МАРАФОН КРАСИ" та організували Благодійний вечір в підтримку програми «Здолаємо рак разом», де були зібрані кошти на закупівлі апаратури у відділення інтенсивної терапії Національного Наукового Центру Радіаційної Медицини.

За результатами онлайн голосування та балами зіркового журі, до якого ввійшли: Ольга Сумська — народна артистка України, Vladimir Grishko — народний артист України, Роман Муха, генеральний продюсер телеканалу М2, Райцин Аркадій — генеральний директор «Людина року», Олена Ющенко — президент благодійного фонду “Мамине серце”, Оксана Кононец (Oksana Kononets) — переможниця конкурсу «Краса без обмежень - 2016», Анна Щапова (Anna Shchapova) — переможниця Mrs GLOBE 2012, Елена Бернацкая — відомий український дизайнер, Ирина Рыбачук (Irina Rybachuk) — дизайнер інтер’єру, Інелла Бруль — дизайнер ювелірних прикрас, Ольга Гусева — генеральний продюсер Fashion TV, Герхард Фрезе — засновник проекту ІНФАЙ, Марина Кинах (Maryna Kinakh) — заслужений журналіст України та Вікторія Юлигіна — засновник та генеральний директор 5staresxpo, переможницею стала Алёна Жагловская (Alena Zhahlovska) з Вінниці. Окрім можливості представляти Україну на "Місіс Земна Куля 2019", переможниця отримує подорож до Європи від Колесница путешествий.

Друге та третє місце зайняли Елена Акимова (Elena Akimova)мова з Києва та Марина Старовірець з Черкас, а ось народним вибором по онлайн голосуванню стала Elena Gritsinger з Києва. Дівчата зізналися, що їх шлях в проекті був не легкий, адже вони не професійні моделі, а деякі з них, взагалі, вперше пробували себе на подіумі, показуючи образи від українських дизайнерів. А саме, сучасного українського етно від Olga Rybachuk Ирина Рыбачук (Irina Rybachuk), бренду Kati та унікальні броші від Регина Вербицкая (Regina Verbitska).

Розважальна програма була не менш насиченою, для конкурсанток та гостей виступили: шоу-балет Денис Христюк, запальна Kseniya Eltuhi, тріо КРАЛІ, переможець Х-Фактору Дмитро Бабак, народний артист Володимир Гришко та Надія Мейхер, яка стала ведучою заходу разом з Богданом Трибоєм. Та справжня вечірка прогриміла на aterparty в клубі ТАО, де дівчата змогли розважитись у неформальній атмосфері та потанцювати під ритми треків співачки Коли, Яни Бриліцької та дуету Едгар і Емма.

"Ми зробили новий формат конкурсу краси, де конкурсантки були обрані за народним голосування, без будь-яких обмежень. І головною метою проекту стала місія "ТВОРИТИ ДОБРО РАЗОМ". Ми об'єднали добро та красу" - говорить засновник конкурсу Ирина Келлер

Генеральний спонсор Будівельна компанія Грандіс Трейд ЛТД, генеральним радіо партнером POWER FM та DJ FM, ексклюзивний глянець Журнал «Ukrainian People», офіційний медіа партнер Телеканал «Fashion TV».

Медіа-підтрика: Перший Діловий телеканал, портал Знай.ua, портал ТелеНеделя TV.UA, портал VIP People CLUB, журнал O'UKRAINA, tochka.net, Ukrainian people, портал Z Y U N D E X.

Офіційний партнери: Ukrainian Aesthetics, Rybachuk&Doroshenko

Партнери: Genosys Ukrainesys, Studio Посмішки, Lady Million agencyn, KOZLOVSKA, Благодійний фонд "Долоні долі", Колесница путешествий, BBVIP, YAK, Regina Verbitska, Arthur Murray Kiev Dance Studio, Inkerman Ukraine, Champe, Gemme di Inella, Katerina Fomina, Aqua Morelli, Центр здоровья и красоты Geunesse SPA.