Взяти участь

  • Home
  • «Вибір країни 2020» Інна Бикова перемогла на міжнародному конкурсі краси Mrs. Europe!
image description

«Вибір країни 2020» Інна Бикова перемогла на міжнародному конкурсі краси Mrs. Europe!

          22 грудня 2020 року о 18:42 за київським часом на офіційній  сторінці у Facebook конкурсу Mrs. Europe було оголошено переможниць цьогорічного конкурсу. За результатами голосування, киянка Інна Бикова посіла перше місце та отримала титул Mrs. Europe 2020.
          Цього року Інна Бикова взяла участь у Національному конкурсі «Краса Країни», де стала переможницею у номінації «Вибір країни 2020». Одним з подарунків для переможниці стала участь у міжнародному конкурсі краси з титулом Mrs. Europe Kyiv. Інна змогла не лише змогла гідно представити Україну на міжнародній арені, а й здобути головну корону конкурсу – Mrs. Europe 2020!
          У зв’язку з пандемією, конкурс Mrs. Europe перейшов у режим онлайн. Голосування проводилось на сторінці у Facebook конкурсу, де кожен бажаючий міг підтримати свою фаворитку відміткою «Подобається» або коментарем, тим самим і віддати вій голос за неї. Інна Бикова отримала не лише шалену підтримку всіх українців, а й завоювала прихильність всіх глядачів конкурсу. Завдяки своїй красі та харизмі, Інна здобула для України корону Mrs. Europe 2020 і нагадала всьому світу, що українки – найгарніші!